HomeGastenhuis OmgevingPrijzen & BoekingMapO MONTE | in zijn geheel
‘O Monte’ is ook wel in zijn geheel te huur, met name in de zomermaanden. Voor prijs en mogelijkheden neem contact op met de eigenaar (zie Boekingen) ‘O Monte’ bestaat uit 3 verschillende delen, het Grote Huis (2 slpk.+ 2 bank.), het Gastenhuis (1 slpk.+ badk.) en de Zomerkamer (1 slpk. + 1 badk.), in totaal voor max. 8 personen. Het huis is omgeven door terrassen, zwembad, tuinen en schaduwrijke plekjes.


HET GROTE HUIS bestaat uit
Het Grote Huis bestaat uit : 1 Slaapkamer met een 2p.bed ( 200 x 200) , openslaande deuren naar het zuid-terras. Een en-suite badkamer met een grote inloop-douche, toilet, bad en wastafel. 2e Slaapkamer met een dubbel bed (140 x 200) en plafond ventilator. Een 2e badkamer met douche, toilet en badkamer. Een grote Living en goed uitgerustte open keuken met afwasmachine welke toegang biedt middels 4 openslaande deuren naar het overdekte west terras waar zich de eettafel bevindt en een zit gedeelte. Aangrenzend aan de living is de studeerkamer ( met traditioneel koepel plafond). In het huis zijn boeken, spelletjes, wat cd’s, een muziek installatie, een sateliet-tv., DVD speler en een WIFI internet verbinding aanwezig. De Zomerkamer bestaat uit : Een ruime slaapkamer met en-suite badkamer met douche, toilet en wastafel.

 

 

DE ZOMERKAMER bestaat uit
Een ruime slaapkamer met en-suite badkamer met douche, toilet en wastafel.

tafeltennis
 

 


HET GASTENHUIS bestaat uit
Een ruime slaapkamer op de 1e verdieping die toegang biedt tot het dakterras. Op de begane grond een keuken met living, halletje en badkamer. ( lees meer onder‘ Gastenhuis’).


Buiten: Bij het zwembad wachten op U de ‘zonne-stoelen’ met matrassen en badstof overtrekken, een overdekt, uit houten balken opgetrokken ‘terrasje’ en parasollen. Er is een ‘vaste’, grote bbq. Een tafeltennis tafel is aanwezig waarvoor gasten zelf de batjes&balletjes dienen mee te nemen.

Onderhoud en schoonmaak: 2x per week wordt het zwembad onderhouden. Verder komt 1x p.wk iemand oa.de fruitbomen watergeven, terrassen vegen en het linnengoed verwisselen. Gasten worden verzocht zelf de handdoeken te wassen. Op ‘O Monte’ wordt het water verwarmd door zonnepanelen. Omdat al het grijze water (alle water behalve vd toiletten) weer uitkomt op het land zijn alle ( biologisch afbreekbare ) schoonmaak middelen voor afwas- en wasmachine en voor de afwas aanwezig.

Een kat genaamd Bec
* In de zomer worden de gasten vriendelijk verzocht de kat die op "O Monte" woont eten te geven. Hij is een huis-kat maar in de zomer leeft hij voornamelijk buiten.